ROLLING BESSONS AL COMPLET

ROLLING BESSONS AL COMPLET

Tornen amb força i temes nous

ROLLING BESSONS són:
Àngel Asensi, baixista; Miquel Asensi, guitarrista i cantant; Ángel Suárez, baterista i Rubén Sarabia, teclista.
------------------------------------------------------------------

viernes, 7 de octubre de 2011

DE NOU, A L'ESTUDI





Qué fort! Els Rolling Bessons tornen a l'estudi. I ho fan, per primera volta, amb la nova formació al complet, amb Rubén Sarabia als teclats i Àngel Suàrez a la bateria.

El grup ja té tot el registre complet. 8 temes nous, que sonen amb força i pel que pogut escoltar, amb molta guitarra. I és que Miquel no pot oblidar -i que bé que fa- les influències que reb del rock anglés. I com no, de Brian May, considerat com el més brillant per part del guitarrista.













D'Àngel vos puc avançar que segueix donant-li forma a les línies de baix, que també tenen molta presència. I que cada volta està més compenetrat amb el seu amic Rubén Sarabia. El teclat i el baix han d'anar junts, però amb capacitats creatives diferents per a intentar no caure en repeticions.










Àngel Suárez segueix progressant. I atenció, perquè m'han comentat que durant el registre d'estes noves cançons, no es va confondre pràcticament mai. Apoderat d'una magnífica bateria per a l'ocasió i 12 micròfons al seu abast, segueix el camí que va encetar ara fa 14 mesos. I atenció perquè el so de la caixa i del bombo poden sorprendre a més d'un.







Rubén Sarabia és un actiu del grup. I de quina manera. Amb el so de teclat clàssic o amb els "pads", el membre més "pop" del grup resorgeix amb força. Un "Iron Man" que es "rocketja" a poc a poc.










8 temes nous, tots originals. 7 cantants en valencià i un, en castellà.
"Rolling Bessons", "No hi ha demà", "Sempre em quedaràs tu", "El futur no està escrit 2011", "Ya Basta", "Pare el Temps", "Els Vampirs" i "És un miracle" estan quasi llestos. Només queda la remasterització final.

Vos el recomane. Està treballat des de la primera fins l'última nota. Tots els versos encaixats com ells saben i creuen que poden agradar. Evidentment, són humans i les errades són inevitables. Però els Rolling tornen amb més força, amb més rock i també, més bessons que mai.

Signat: el genet nocturne.

1 comentario: